Celestyal’den yaz kampanyasıHaber

Celestyal’den yaz kampanyası

Celestyal, 31 Ağustos tarihine kadar yapılan rezervasyonlar için yüzde 50’ye varan tasarruf sağlayan yeni yaz kampanyasını duyurdu.

NOA 38Motoryat

NOA 38

NOA serisinde klasik yat tasarımına farklı bir bakış açısı getirmesi amaçlanmış. Serinin suyla buluşması planlanan ilk modeli NOA 38.

Marmara’ya pina umuduHaber

Marmara’ya pina umudu

Umut Pina projesini destekleyen Borusan Limanı, Marmara Denizi’nin endemik canlısı pinanın korunması ve bilinirliğinin artırılması adına çalışmalar yapıyor.

Aquila 50 YachtÇok Gövdeliler

Aquila 50 Yacht

Çinli-Amerikan motor katamaran uzmanı Aquila, popüler Yacht serisini zekice yeni bir yöne taşıyan 50ft modeli Aquila 50 Yacht ile dönüş…

Gastronomi şöleni: NUUPHaber

Gastronomi şöleni: NUUP

Marmaris’in Çamlı Köyü’nde, ziyaretçilerini gastronomi yolculuğuna çıkaran NUUP, lezzeti ve huzuru buluşturduğu hizmet anlayışıyla dikkat çekiyor.

Yeşil Yakıtlar

Fosil yakıt tüketimini azaltmak ve emisyonları düşürmek için elektrikli ya da hibrit tahrikli sistemler bir yandan devam ederken yeşil yakıtlar…

Roadshow etkinliği yapıldıLivar

Roadshow etkinliği yapıldı

Catalogic Catamaran Yatçılık, Bali Catamarans, Rand Boats ve YOT Power Catamarans’ın distribütörü olarak, beşinci kez düzenlediği Roadshow etkinliğini tamamladı.

Mavi sularda zaman: Dalış SaatleriAlışveriş

Mavi sularda zaman: Dalış Saatleri

Su geçirmez, dayanıklı ve bir o kadar da şık bir saat isteyenler için Saatolog editörlerinin seçkisiyle 2024’ün dalış saatlerine yakından…

Mücevher tekneyle buluştuLivar

Mücevher tekneyle buluştu

Lüksün iki farklı ayağı mücevher ve tekne özel bir işbirliğinde buluştu. Cesur tasarımlarıyla adından söz ettiren mücevher markası Kısmet By…

X-Yachts vites yükselttiX-Yachts

X-Yachts vites yükseltti

Danimarka merkezli prestijli yat üreticisi X-Yachts, 2025 Avrupa Yarış Programı için ünlü profesyonel denizci Jesper Radich ile işbirliğini duyurdu.