Raymarine ile Beneteau işbirliği

Raymarine ile Beneteau işbirliği

Raymarine, 2023’ten itibaren Beneteau Oceanis yelkenli yatlarının tekne elektroniği ortağı olacak.

Raymarine ve Groupe Beneteau 7 Eylül’de, Beneteau Oceanis yelkenli tekne yelpazesine Raymarine’in ödüllü Axiom harita okuyucularını ve navigasyon ekipmanlarını tedarik etmek için ortaklığa girdiğini duyurdu. Bu son işbirliğiyle güvenilirlikleri kanıtlanmış Raymarine cihazları, onaylı tedarikçi olarak, 2023 yılından itibaren tüm Oceanis teknelerinde standart olarak sunulacak.

Raymarine, Groupe Beneteau ile uzun süreli bir ilişkiye sahip ve bu yat üreticisinin Jeanneau, Lagoon ve Excess markalarının halihazırda tercih edilen tedarikçisi. Yapılan açıklamada “Raymarine’in güvenilir, yüksek seviyede destek ve hizmet sunma performansı, Oceanis serisini desteklemek için seçilmesinde çok önemli bir rol oynadı.” denildi.

Yeni Oceanis Yacht 60 Lansmanı Cannes Yachting Festival’de yapıldı.

Oceanis serisi giderek artan istikrarlı gövdelere, iyi düşünülmüş tasarımlara ve basitleştirilmiş manevralara sahip konforlu, güvenli ve verimli yelkenli tekneler sunuyor. 30 ila 60 fit arasında değişen sekiz şık modelle, denizciler, iskeleye bağlanma veya demirlemeden önce kıyı yelkenciliği ve uzun seyirler için sonsuz olanaklara sahip oluyor.

Oceanis sahipleri Raymarine ile bir sonraki geçişlerini planlamaktan, en güncel ve doğru bilgi ekranlarına kadar kolaylıkla inceleme, planlama ve gezinme gücüne sahip olacaklar.

Raymarine Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Gregoire Outters: “80 yılı aşkın bir süredir deniz elektroniği alanında lider yenilikçi yaklaşımımızla ürünlerimiz, ekipmanlarının sağlam bir şekilde tasarlandığını ve arkalarında dünya çapında bir ağ desteğine sahip olduklarını bilerek dünyanın dört bir yanındaki denizcilere güven veriyor. Groupe Beneteau ile mükemmel bir ilişkimiz var ve halihazırda diğer markalarından birkaçına da hem güç hem yelken üzerinden destek veriyoruz. Bu son ortaklıkla yelkenli topluluğuna olan bağlılığımızı pekiştirmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Yann Masselot, Beneteau Marka Müdürü “Bu ortaklığı duyurmaktan son derece memnun olmakla birlikte, özellikle Raymarine ile yıllardır sahip olduğumuz harika ilişkiyi çok değerli buluyorum. Raymarine ürünlerine ve dünya çapındaki desteklerine büyük bir güven duyuyoruz.” dedi.

Dergimizi abone olarak ya da Turkcell Dergilik ve Magzter uygulamasını IOS ve Android tabanlı tablet ve telefonlarınızdan indirerek okuyabilirsiniz.