Aquila 42’ye ödül

Aquila 42’ye ödül

Aquila 42, Yacht Style Awards 2024’te, 15 metreye kadar olan motorlu katamaran kategorisinin kazananı oldu.

Asya’nın önde gelen medya kuruluşlarından, Hong Kong merkezli Yacht Style’ın üçüncü kez düzenlediği ödüller, 24 Nisan’da Singapore Yachting Festival kapsamında dağıtıldı. Yacht Style Awards, tüm Asya’nın ve uluslararası alanda yatçılık sektörünün en iyilerini ödüllendiriyor. Yacht Style Awards’da 30 ödül kategorisi bulunuyor.

Aquila Marka Müdürü Alain Raas, “Aquila 42 Yacht için bu olağanüstü ödülü almaktan onur duyuyoruz. 42 Yacht, dünya çapındaki tekne tutkunlarına benzersiz deneyimler sunma konusundaki kararlılığımızın somut örneğidir. Bu ödül ile bizi onurlandırdığı için Yacht Style’a teşekkür ederiz.” dedi.

Yacht Style Awards, tüm Asya’nın ve uluslararası alanda yatçılık sektörünün en iyilerini ödüllendiriyor.

Her tekneciye uyum sağlayacak şekilde tasarlanan ödüllü Aquila 42 Yacht, eğlence ve dinlenme için rakipsiz bir ortam sunuyor. Model, tam bir mutfak ve Amerikan barla tamamlanan üç geniş açık hava eğlence alanına sahip. Üstelik alternatifli kamara seçenekleriyle, farklı yaşam tarzlarına hitap ederek teknedeki herkes için konfor ve rahatlık sağlıyor.

CE Sertifikası Kategori A standartlarına göre üretilen ve VPLP Design tarafından ustalıkla tasarlanan tüm Aquila motorlu katamaranları, performans ve lüksü kusursuz bir şekilde birleştiriyor.