Schaefer V33

Schaefer V33

Zarif ve modern tasarımlı sportif gezi teknesi Schaefer V33, kaliteliği işçiliği ve detaylardaki özeniyle deniz tutkunlarının yeni favorisi olmaya aday.

YAZI: Kadir Pirasoğlu

Amerikalı tersane Schaefer Yachts, en zorlu pazarlara hitap etmeye hazır modelleri, kaliteli işçiliği ve detaylara gösterdiği özenle dikkat çekiyor.

Brezilya’da üretilen Schaefer Yachts’ın 10 ilâ 25 metre aralığında 3 bin 500’ün üzerindeki gövdesi dünya denizlerinde geziyor. V33 modeli, tersanenin 11 teknelik filosundaki en küçük model. Kurucusu ve deniz mimarı Marcio Schaefer’in liderliğindeki marka, yüksek performanslı tekneler inşa etmek için vakum infüzyon tekniği ve beş eksenli CNC teknolojisi kullanıyor.

Zarif ve modern tasarımıyla göz alıcı bir görünüme sahip 10,33 metrelik Schaefer V33, misafirlerine konforlu bir seyrin nasıl olacağını kanıtlamak üzere tasarlanmış. İnce hatları ve sportif duruşu, hem estetik hem de aerodinamik açıdan üstün bir deneyim sunuyor. Dayanıklı ve hafif fiberglas gövdesi, denizde üstün bir denge ve sağlamlık vadediyor. Tekne, tercihe göre tek veya çift dizel içten takma veya çift dıştan takma makinelerle donatılabiliyor.

Havuzlukta iki tek kişilik fonksiyonel oturma grubu ve kanatlı bir yemek masası yer alıyor.
Havuzlukta iki tek kişilik fonksiyonel oturma grubu ve kanatlı bir yemek masası yer alıyor.

KONFORLU YAŞAM ALANLARI

Teknenin kıç tarafından hareket rahatlığının ön planda olduğu havuzluğa girdiğinizde iki tek kişilik fonksiyonel oturma grubu ve kanatlı bir yemek masası yer alıyor. Burası istenirse L şeklinde bir oturma grubu ve yemek masasıyla da düzenlenebiliyor. Marcio Schaefer’ın imzasını taşıyan Schaefer V33’ün 10 kişilik misafir kapasitesi bulunuyor. Orta konsol olarak tasarlanan modelin kaptan koltuğunun arka tarafında eviye, ocak ve buzdolabının bulunduğu bir wet-bar var.

Bavaria C46 test yazısının devamnını Eylül 2024 sayımızda okuyabilirsiniz.

Dergimizi dijital platformda okumak isterseniz IOS uygulamamızdan abone olabilirsiniz.