Omaya Yacht’ı Mirgi Yacht temsil edecek

Omaya Yacht’ı Mirgi Yacht temsil edecek

İlk modeli, OMAYA 50’yi tanıtan katamaran markası Omaya Yachts’ın Türkiye temsilcisi Mirgi Yacht oldu.

Lüks motor katamaran markası Omaya Yachts, ilk yatı OMAYA 50’yi duyurmasının ardından, markayı Türkiye’de temsil etmesi için Mirgi Yacht’ı seçti. Omaya, yatlarını, Bulgaristan’da, Tuna Nehri kıyısındaki Elica Tersanesi’nde inşa ediyor.

Özel ve charter pazarları için lüks motorlu katamaranlar üretmeyi hedefleyen Omaya’nın ilk modeli olan OMAYA 50, 8,4 metreyle sınıfının en geniş enlerinden birine sahip 50 ft’lik lüks bir katamaran.

Katamaran, alt ve ana güvertelerde 150 metrekareyi aşan yaşam alanı ve ayrıca gösterişli bir flybridge’i sunuyor. Pruva alanınında, sakin günlerin güneşte keyifle geçirilebilmesini sağlayan konforlu bir sosyal alan yaratılmaya odaklanılmış. Geniş şezlonglar, konforlu oturma alanları ve açık güverte alanı sunan yat, sosyalleşme ve eğlence düşünülerek tasarlanmış. Yat, sadece tatiller için değil, teknede daha uzun süreli yaşama potansiyeli de sunuyor.

Omaya Yacht
Omaya, yatlarını, Bulgaristan’da, Tuna Nehri kıyısındaki Elica Tersanesi’nde inşa ediyor.

2021 yılında katamaran sektöründe on yılı aşkın deneyime sahip bir ekip tarafından kurulan Mirgi Yacht, hızla büyüyen Türkiye pazarına Omaya yatları sunacak. Omaya Yachts’tan yapılan açıklamada, Mirgi Yacht’ın, yüksek kaliteli katamaranlar ve unutulmaz deniz maceraları sağlama taahhüdüyle, Türkiye’nin büyüyen denizcilik sektöründe lüks yatlara olan artan talebi karşılamak için iyi bir konumda olduğu belirtildi.

Mirgi Yacht, satış, teknik destek ve bakım dahil olmak üzere kapsamlı hizmetler sunarak Omaya katamaran sahipleri için sorunsuz bir deneyim sağlamayı hedefliyor. Açıklamada, firmanın, deniz tutkunları ve uzmanlarından oluşan ekibinin, her müşterinin ihtiyaçlarına ve bütçesine en uygun katamaranı seçmesine yardımcı olmaya kendini adadığı vurgulandı.

Mirgi Yacht’tan Yener Gayret ortaklık hakkında, “Türkiye pazarı, özellikle pandemi sonrası normalleşme sürecinden bu yana çok hızlı büyüyor. Türkiye’nin 8.000 km’den uzun kıyı şeridi ve eşsiz koylarıyla yat turizmi önemli bir artış yaşıyor.

Olağanüstü tasarımı ve geniş iç hacimleriyle Omaya tekneleri, seçici müşterilerimizin taleplerini karşılamak için mükemmel bir şekilde uygundur. OMAYA 50’nin satış potansiyeline güveniyoruz ve müşterilerimize sadece bir ürün değil, aynı zamanda güvenilir ve lüks bir deneyim sunmaktan heyecan duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Omaya Yachts’ın kurucu ortağı ve CEO’su Kaloyan Radulov, “Omaya’yı Türkiye pazarında temsil etmek için Mirgi Yacht ile ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz. Ekibin katamaran sektöründeki derin uzmanlığı ve müşteri memnuniyetine olan bağlılığı değerlerimizle mükemmel bir şekilde örtüşüyor.

2022’de iki bin kişiye bir tekne düşerken, 2024’te 750 kişiye bir tekneye yükselen tekne sayısıyla, Türkiye pazarı büyümeye devam ediyor. Mirgi Yacht’ın Omaya’nın lüks katamaranlarını bu gelişen pazara tanıtmak için ideal bir konumda olduğuna inanıyoruz.” dedi.