Sirena Yachts’tan Sunset Grill&Bar’da indirim

Sirena Yachts’tan Sunset Grill&Bar’da indirim

Sirena Yachts, Sunset Grill&Bar’ın 30. yaşını “Sunset’te Öğle Yemeklerinde Yüzde 20 İndirim Sponsorluğu” ile kutluyor.

Boğaz manzarası eşliğinde İstanbul’un önemli mekanlarından olan Sunset Grill&Bar 30. yaşına girdi. Sirena Yachts da, Sunset’in 30. yılını “Sunset’te Öğle Yemeklerinde Yüzde 20 İndirim Sponsorluğu” ile kutluyor.

Sunset müdavimleri hafta içi 12.00-16.00 saatleri arasındaki öğle yemeklerini Sirena Yacths’ın sponsorluğunda yüzde 20 indirim avantajıyla deneyimleme imkânı buluyor. Üstelik Yapı Kredi Crystal Card sahipleri ekstra yüzde 20 indirim avantajından da faydalanıyor.

İstanbul’un simge mekanlarından Sunset Grill&Bar, öğle yemekleri indirimiyle bambaşka bir dinamizm getiriyor. Hafta içi öğle yemeklerinde Sunset severler, A La Carte menüsünde yer alan Akdeniz, Japon ve Türk Mutfağı’na ait lezzetlerin yanı sıra, Muhteşem Sushi menüsünü, Sunset’in Yunan şefi Marios Tsouris’in hazırladığı eşsiz lezzetleri ve tüm içkiler dahil olmak üzere Sunset menüsünü, Sirena Yachts’ın sponsorluğunda yüzde 20 indirimle deneyimleyebilecekler. Ayrıca Sunset’in web sitesinden verilecek Take out Sushi siparişlerde de yüzde 20 indirim geçerli olacak.

Sunset Grill&Bar’ın kurucusu Barış Tansever konuyla ilgili, “İstanbul’un en özel mekanlarından biri olarak, 30 yıldır şehrin sosyal ve gastronomik hayatına katkıda bulunmak bizim için büyük bir onur. 30 yıldır Sunset olarak lezzetin ve zarafetin buluşma noktası olduk.

Bu önemli yılda, misafirlerimize teşekkür etmek adına Sirena Yachts’ın sponsorluğunda hafta içi öğle yemeklerimizde yüzde 20 indirim sunuyoruz. Sunset severleri, şefimiz Marios Tsouris’in hazırladığı özel tatlar ve geniş içki menümüz eşliğinde bu benzersiz deneyimi yaşamaya davet ediyoruz. Ayrıca Yapı Kredi Crystal Card sahiplerine ekstra yüzde 20 indirim fırsatı sunduğumuzu da belirtmek isterim.” açıklamalarında bulundu.