Gaggenau’dan yeni nesil soğutucu

Gaggenau’dan yeni nesil soğutucu

Gaggenau, hem estetik tasarım hem de performans açısından üstün bir standart belirleyen en yeni nesil soğutma cihazlarını tanıttı.

Profesyonel kalitedeki ev aletlerinin lüks markası Gaggenau, hem estetik tasarım hem de performans açısından üstün bir standart belirleyen en yeni nesil soğutma cihazlarını tanıttı. İleri teknolojiyle üretilen yeni donduruculu buzdolabı, tasarım ve işlevselliği bir araya getirerek, tam ankastre görünümüyle şıklık da katıyor.

Home Connect sistemiyle buzdolabını telefonunuzdan veya tabletinizden kontrol edebiliyorsunuz.

Beş iklim bölgeli donduruculu buzdolabı, yiyecekleri daha uzun süre taze tutacak şekilde tasarlanmış. Yeni teknolojisiyle, nemi kontrol eden ve yumuşak bir şekilde kapanarak hassas malzemeleri koruyan, tamamen dışa çekilebilir çekmecelere sahip. Serin hava çekmecesi, buzdolabının tüm genişliğini kapsayan bir boyutta. Malzemelerin en iyi durumda kalmasını sağlamak amacıyla sistemde, farklı yiyecekler için nem ve sıcaklığı ayarlayan farklı soğutma ayarları mevcut.

Home Connect sistemiyle buzdolabını telefonunuzdan veya tabletinizden kontrol edebiliyorsunuz. İç kameralar, buzdolabındaki yiyeceklerin uzaktan veya alışveriş sırasında kontrol edilmesini mümkün kılıyor.

Marka, buzdolabını sadece bir cihaz değil, mobilyalarla bütünleşir hale getirmeyi amaçlıyor.

Gaggenau Endüstriyel Tasarımcısı Mikkel Brandt Bugge: “Gaggenau’da tüm tasarım özelliklerimizin doğasında, estetiği işlevsellikle kusursuz bir şekilde bütünleştirmesi ve köklü mirasımızı yansıtması var. Yeni nesil soğutma da dahil olmak üzere her tasarım öğesi, çarpıcı güzellik ve pratik işlevsellik arasında uyumlu bir denge sağlamak için özenle seçilmiş malzemeler, renkler ve kaplamalar kullanılarak titizlikle üretilmiştir.” diyor.

Gaggenau’nun Tasarım Lideri Sven Baacke ise yeni ürünlerini: ” Bu entegrasyon, birinci sınıf performans sunarken, makinelerin ve tekniklerin görünürlüğünü en aza indirmeyi hedefliyor. Buzdolabını sadece bir cihaz değil, mobilyalarla bütünleşir hale getirmeyi amaçlıyor.” sözleriyle anlatıyor. gaggenau.com/tr