Galeon 560 Fly

Galeon 560 Fly

Son yıllarda Polonyalı üretici Galeon’un o kadar çok yeni modelini gördük ki en son Palma ve South Coast fuarlarında yeni Galeon 560 Fly modelini neredeyse gözden kaçıracaktık. Oysa bu yeni model Galeon’un son dönem yeniliklerinin tamamını göstermekle kalmıyor, bunları uç noktalara taşıyor.

Öne çıkan en önemli özelliği, her ne kadar çok başarılı da olsa katlanır balkonları değil, gövde ve üst binadaki dev cam alanlar. Bu gerçekten önemli bir dönüşüm sağlıyor, iç mekânları doğal ışıkla yıkıyor ve en beklenmedik noktalardan muhteşem manzaralar sunuyor. Duş bölmeleri boyunca uzanan dev camlarıyla iki banyo bu duruma çok iyi birer örnek oluşturuyor. Renkli camlar gündüz içerinin görülmesini önlüyor, ancak gece ışıklar açıkken duş alırsanız komşu teknelerin dikkatini çekmeniz kaçınılmaz!

Önceki 550 Fly’dan diğer bir önemli farkı ise baş tarafın formu. Galeon 560 Fly’ın su hattının üzerinde her iki tarafta çıkıntılarıyla dev böcek gözleri gibi görünen kesitler, gövde dinamiklerinde kayba neden olmadan baştaki VIP kamara için çok daha fazla hacim yaratıyor. Vasattaki geniş master süit ve sancak tarafta bulunan iyi düzenlenmiş iki yataklı kamara bunu tamamlıyor.

Gövde ve üst binadaki dev cam alanlar iç mekânları doğal ışıkla yıkıyor ve en beklenmedik noktalardan muhteşem manzaralar sunuyor.
Gövde ve üst binadaki dev cam alanlar iç mekânları doğal ışıkla yıkıyor ve en beklenmedik noktalardan muhteşem manzaralar sunuyor.

Ancak ana güverte bir kez daha gösterinin başrolünü kapıyor. Çift katlamalı giriş kapıları, katlanır balkonlar ve yerden tavana kayar yan camlarla, havuzluk, kuzine ve salonun tamamı iskele taraftaki sahil barı ve sancaktaki yemek bölümüyle tek bir büyük iç/dış eğlence alanı haline geliyor. Geniş açılı pruva çizgileri önde bol güneşlenme ve oturma alanlarıyla ekstra geniş bir baş güverte yaratıyor.

Yenilikler her iki yandaki masaların açılarak birleşip on kişilik dev bir yemek alanına dönüştüğü flybridge’de de devam ediyor. Açılır tavan opsiyon olarak sunulsa da mekân için bir hard-top standart olarak geliyor. Güç, bir çift 900hp Volvo D13 ve klasik şaftla sağlanırken farklı iç mekân ahşap, taş, kumaş ve zemin opsiyonları tekne sahiplerine kişiselleştirme olanağı sunuyor.

TEKNİK ÖZELLİKLER


TAM BOY 16,27m (53ft 4in)
EN 4,82m (15ft 10in)
MAKİNE Çift 900hp Volvo Penta D13
MAKSİMUM SÜRAT Henüz bildirilmedi
FİYATI Firmayla iletişime geçiniz
İLETİŞİM denizyatcilik.com