Celestyal Journey, Ege’de ilk yılını tamamladı

Celestyal Journey, Ege’de ilk yılını tamamladı

Celestyal filosunda ilk yılını dolduran Journey gemisi 66.100 deniz mili yol alarak Mikonos ve Santorini’ye 30, Heraklion’a 35, Milos Adası’na 29, Selanik’e 31 ve Kuşadası’na 37 kez uğrak yaptı.

Geçtiğimiz yıl Galataport istanbul’da lansmanını yapan Celestyal Journey, ilk yılını tamamladı. Çoğunlukla Yunan Adaları ve Akdeniz çevresinde olmak üzere toplamda 66.100 deniz mili yol alan Journey; Mikonos ve Santorini’ye 30, Heraklion’a (Girit) 35, Milos Adası’na 29, Selanik’e 31 ve Kuşadası’na (Efes) 37 kez uğrak yaptı.

219 metre uzunluğunda 55.877 ton ağırlığındaki Celestyal Journey, deniz manzaralı tam donanımlı bir spor salonu, masaj, bakım ve güzellik odalarının yanı sıra Penthouse ve Grand Suite jakuzili özel süitlere sahip.

Celestyal Journey
Celestyal’in Journey için açıkladığı bilgiler.

85 bin kahve, 20 bin meyve suyu

İlk yılında gemideki yedi restoran, sekiz barı ve Café Nation’da yaklaşık 85 bin kahve, 60 bin bira, 150 bin kokteyl, 55 bin alkollü içki ve 20 bin meyve suyu, smoothie ve milkshake tüketildi.

Celestyal Journey, Yunan misafirperverliğinin sıcaklığını ve kişisel dokunuşunu sunmakla gurur duyan, aralarında sekiz evli çift ve 32 akrabanın da bulunduğu 600 kişilik mürettebat ile birlikte 1260 misafir taşıyabiliyor.

Celestyal Journey, yedi gecelik “Idyllic Aegean” Yunan adaları gezisine devam ederken Kasım ayında Doha çıkışlı yeni bir 7 gecelik seferine daha başlayacak. Gemi, gelecek yıl Mart ayında tekrar Kuşadası çıkışlı Yunan Adaları seferini gerçekleştirecek.

Desert Days

Celestyal Journey’nin Arap Körfezi’ndeki ilk seferi, Doha’dan hareketle 30 Kasım 2024’te 7 gecelik “Desert Days and Qatar Grand Prix” ile başlayacak. Bu seyahat, Katar Grand Prix’sini de kapsayarak ilk üç gün Doha limanında kalacak, ardından Dubai Marina’da bir gece konaklayarak Khasab, Sir Bani Yas Adası ve Abu Dabi duraklarını içerecek.

Celestyal Journey’nin Arap Körfezini rotasına alan 7 gecelik “Desert Days” cruise turu kişi başı 529€’dan başlıyor. Doha’dan hareketle Dubai, Sir Bani Yas Adası, Abu Dabi ve Khalifa Bin Salman (Bahreyn) duraklarını kapsıyor. Ayrıca, bu yıl 21 ve 28 Aralık’ta Doha kalkışlı özel Yeni Yıl seferleri de düzenlenecek.