Tezmarin Tekne Tanıtım Günleri başlıyor

Tezmarin Tekne Tanıtım Günleri başlıyor

Tezmarin, deniz tutkunlarını 16-21 Nisan tarihleri arasında Setur Kalamış & Fenerbahçe Marina’da düzenlenecek Tekne Tanıtım Günleri’nde bir araya getirecek.

Deniz severler 16-21 Nisan tarihleri arasında Setur Kalamış & Fenerbahçe Marina’da düzenlenecek Tezmarin Tekne Tanıtım Günleri’nde buluşacak.

Altı gün sürecek etkinlik boyunca, yelkenli, motorlu, katamaran, bot ve motorlu teknelerden oluşan toplam 11 model sergilenecek.

Tezmarin Tekne Tanıtım Günleri kapsamında üç yeni model Türkiye’de ilk kez deniz severlerle buluşacak. Lagoon 43, Beneteau First 30 ve Wellcraft 38, bu etkinlikte ilk kez sergilenecek modeller arasında yer alıyor.

Ziyaretçiler, etkinlik süresince sergilenen teknelere özel olarak sunulacak avantajlı tekliflerden de faydalanabilecek. Yeni sezona denizde başlamak isteyenler için bu fırsat, özel kampanyalarla birlikte geliyor.

Etkinlik, her gün saat Setur Kalamış & Fenerbahçe Marina’da (Tezmarin Ofisi) 11.00 ile 19.00 arasında ziyaret edilebilecek. Katılım için randevu almak ve detaylı bilgi için info@tezmarin.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Tezmarin Tekne Tanıtım Günleri
Toplam 11 model sergilenecek.

Sergilenen tekneler

Yeni Lagoon 43
Yeni Beneteau First 30
Yeni Wellcraft 38
Beneteau Antares 12
Pardo 43
BWA 28 Sport

Beneteau Oceanis Yacht 54
Beneteau Oceanis 51
Beneteau Swift Trawler 48
Beneteau Swift Trawler 41
Beneteau Antares 11

İletişim: tezmarin.com